2024 DERNEĞİMİZE YAPILAN ZİYARETLER

Antalya Yörük Türkmen Gençligi Derneği Başkanı Sn.Ömer KÖROĞLU ve dernek üyeleri, YÖRSİAD Başkanımız Sn.Av.M.Alper ORAL ve YÖRSİAD Yönetim Kurulumuzu dernek merkezimizde ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi iletiriz.

Arabulucu Avukat Sn. Av.Mine DEMİREZEN, YÖRSİAD Başkanımız Sn.Av.M.Alper ORAL ve YÖRSİAD Yönetim Kurulumuzu dernek merkezimizde ziyaret etti. Sn.DEMİREZEN, Akran Arabulucuğu hakkında dernek Yönetim Kurulumuzu bilgilendirken, ileride yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

LÖSEV Antalya İl Koordinatör Yardımcısı Sn.Özlem UĞUREL ve Kurumlarla İletişim Yönetmeni Sn.Nurgül ÇELİK, YÖRSİAD Başkanımız Sn.Av.M.Alper ORAL 'ı dernek merkezimizde ziyaret ettiler. LÖSEV hakkında detaylı bilgileri başkanımızla paylaşan, sosyal sorumluluk projelerinde derneğimizle işbirliği yapmak istediklerini ileten UĞUREL ve ÇELİK'e verdikleri bilgiler ve nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Bucaklı Genç İş Adamları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sn.Mehmet AK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, YÖRSİAD Başkanımız Sn.Av.M.Alper ORAL ve YÖRSİAD Yönetim Kurulumuzu dernek merkezimizde ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi iletiriz.

Honamlı Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sn.Kutay KOYAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, YÖRSİAD Başkanımız Sn.Av.M.Alper ORAL ve YÖRSİAD Yönetim Kurulumuzu dernek merkezimizde ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi iletiriz.

ANTKORDER (Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Sn.Adnan İMİRGİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, YÖRSİAD Başkanımız Sn.Av.M.Alper ORAL, Genel Sekreterimiz Sn.Süleyman KAPLAN ve dernek üyemiz Sn. Mustafa KOÇ'u dernek merkezimizde ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi iletiriz.

Antalya İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Sayın Hüseyin KURTAY, derneğimizi ziyaret ettiler. Ziyarette YÖRSİAD'ın kuruluşundan bugüne kadar yaptığı ve bundan sonraki dönemde yapacağı çalışmalar değerlendirildi. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2024