YÖRSİAD OLARAK BAKSİFED YÖNETİM KURULU VE DİĞER TOPLANTI-ETKİNLİKLER KATILIMLARIMIZ

YÖRSİAD Yüksek Danışma Kurulu Başkanımız M.Aykut EGE ve Danışma Kurulu Üyemiz, BAKSİFED ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Semih BEKEN, bugün düzenlenen, BAKSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah ERDOĞAN ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte BAKSİFED Yönetim Kurulu Toplantısına derneğimizi temsilen katılım gösterdiler.

YÖRSİAD Başkanımız Sn.Av.M.Alper ORAL ve Yüksek Danışma Kurulu Başkanımız Sn.M.Aykut EGE, bugün düzenlenen, YÖRSİAD olarak bağlı olduğumuz BAKSİFED (Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Frederasyonu) Genel Kurulu Toplantısı'na derneğimizi temsilen katıldılar.

BAKSİFED (Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Frederasyonu) Genel Kurulu Toplantısı'nda, YÖRSİAD Kurucu Başkanımız, Yüksek Danışma Kurulu Üyemiz Sn.Semih BEKEN BAKSİFED'den TÜRKONFED Delegesi; YÖRSİAD Başkanımız Sn.Av.M.Alper ORAL, Yüksek Danışma Kurulu Başkanımız Sn.M.Aykut EGE, BAKSİFED Yönetim Kurulu Üyesi seçilmişlerdir. Tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

YÖRSİAD Başkanımız Sayın Av.M.Alper ORAL ve Yüksek Danışma Kurulu Başkanımız, BAKSİFED Yönetim Kurulu Üyesi Sayın M.Aykut EGE, Genel Kurul sonrası Mustafa CENGİZ Başkanlığında toplanan, BAKSİFED görev dağılımı ve TÜRKONFED Delege seçimi yapılan 'BAKSİFED Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldılar. Sayın M.Aykut EGE , faaliyetlerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirildi.

Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Başkanı Mustafa CENGİZ ve Yönetim Kurulu'nun Antalya Valimiz Sn.Hulusi ŞAHİN'e gerçekleştirdigi nezaket ziyaretine, YÖRSİAD Başkanımız Av.M.Alper ORAL ve Yüksek Danışma Kurulu Başkanımız M.Aykut EGE BAKSİFED Temsilcilerimiz olarak katıldılar. Kaleiçi ve sağlık turizmi konularının görüşüldüğü toplantıda valilik ile iş dünyasının işbirliğine vurgu yapıldı. BAKSİFED Başkanı Mustafa CENGİZ, günün anısına Sayın Vali Hulusi ŞAHİN'e Seramik Sanatçısı Tufan DAĞISTANLI'nın 'Antalya Kültür Güneşi' adlı eserini takdim etti.

YÖRSİAD Başkanımız Sn.Av.M.Alper ORAL, Yüksek Danışma Kurulu Başkanımız Sn.M.Aykut EGE ve Kurucu Başkanımız Sn.Semih BEKEN, BAKSİFED Çalıştayı'na katıldılar. Çalıştay'da federasyon çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

2024