YÖRSİAD ÜYELERARASI LİKYA BAĞ EVİ GEZİSİ

YÖRSİAD olarak üyemiz Doruk ÖZKAN'a ait 'Likya Bağ Evi'nde düzenlediğimiz etkinliğimize , dernek üyelerimiz ve aileleriyle birlikte katılım gösterdiler. Etkinliğimizde bağ ve şaraphane gezileri yapılırken, üyelerimiz aileleriyle Elmalı'nın harika hava ve doğasında hoşça vakit geçirdiler.

YÖRSİAD Başkanımız Av.M.Alper ORAL, ‘bizlere kapısını açan ve çok güzel bir ev sahipliği yapan dernek üyemiz Sayın Doruk ÖZKAN'a , katılım sağlayan tüm üyelerimize, ailelerine ve misafirlerine teşekkür ediyorum. Böylesine bir tesisin bizim bir üyemizin, dostumuzun olması gurur vericidir. Mükemmel bir etkinlikti. Ülkemizde , Antalyamızda var olan doğa güzelliklerimize sahip çıkmak ve bu doğal güzellikleri gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir. Tüm Antalyalılarımızı bu harika , doğaya, üyemize ait , harika tatlar ve etkinlikler içeren Likya Bağ Evi'ni görmeye bekliyoruz.

Likya Bağ Evi sahibi Sayın Doruk ÖZKAN da , ‘Sevgili dernek üyelerimizin , dernek Başkanımızın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,bizi bir araya getiren Başkanımıza ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti. Değerli dostlarımızın katılımıyla bağdaki dünyamız renklendi' diyerek tüm katılımcılara kusursuz bir ev sahipliğinde bulundu.

2024